Menu
Your Cart

** Brezplačna poštnina pri nakupu nad 199,99€ **

Brezžični alarmni sistemi

Brand: AJAX
Potrebujete brezični alarmni sistem? Morda večjo varnost brez gradbenih posegov? Izberite alarmni sistem AJAX Osnovni družinski komplet proizvajalca AJAX vsebuje vse, kar potrebujete za nadzor vašega stanovanja. AJAX alarmni sistem v kompletu DK1 je sestavljen iz brezžičnih alarmnih naprav AJAX. Cel..
529.99€ 558.75€
Brez DDV:434.42€
Brand: AJAX
Potrebujete brezični alarmni sistem? Morda večjo varnost brez gradbenih posegov? Izberite alarmni sistem AJAX Razširjeni družinski komplet proizvajalca AJAX vsebuje vse, kar potrebujete za nadzor vašega stanovanja. AJAX alarmni sistem v kompletu DK2 je sestavljen iz brezžičnih alarmnih naprav AJAX. ..
949.99€ 998.75€
Brez DDV:778.68€
Brand: AJAX
Potrebujete brezični alarmni sistem? Morda večjo varnost brez gradbenih posegov? Izberite alarmni sistem AJAX Napredni družinski komplet proizvajalca AJAX vsebuje vse, kar potrebujete za nadzor vašega stanovanja. AJAX alarmni sistem v kompletu DK3 je sestavljen iz brezžičnih alarmnih naprav AJAX. Ce..
1,299.99€ 1,369.45€
Brez DDV:1,065.57€
Brand: AJAX
Opis Brezžična notranja sirena, ki glasno opozori na alarm med aktivacijo detektorja. Nameščena je v zaprtih prostorih, da opozori na nevarnost ali odvrne vsiljivce. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Naprava ..
85.40€
Brez DDV:70.00€
Brand: AJAX
Opis Pametna nadzorna plošča Hub je ključni element varnostnega sistema Ajax. Naprava nadzira delovanje vseh Ajax detektorjev in takoj pošlje alarmni signal lastniku in centralni nadzorni postaji. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kan..
213.50€
Brez DDV:175.00€
Brand: AJAX
Opis Hub 2 upravlja vse naprave Ajax, ki so povezane v sistem, da uporabnike opozori na odprta vrata, razbita okna, grožnje požara in poplave. Če vlomilci vlomijo v vaš objekt, bo Hub 2 obvestil nadzorno postajo 1 in poslal fotografije iz detektorjev MotionCam. Preverjanje alarmne fotografije, v 9 s..
474.58€
Brez DDV:389.00€
Brand: AJAX
Opis Tretja generacija inteligentne nadzorne plošče s tremi komunikacijskimi kanali in možnostjo vizualne verifikacije. Ajax Hub2 spremlja delovanje vseh Ajax detektorjev in s podporo vizualne verifikacije preko detektorja Ajax MotionCamera; z alarmom takoj opozori lastnika in varnostno podjetje. R..
328.18€
Brez DDV:269.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžična tipkovnica na dotik se uporablja za vklop/izklop varnostnega sistema Ajax. Vgrajena je blizu vhodnih vrat, da omogoča hiter dostop. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Naprava uporablja varnostne..
134.20€
Brez DDV:110.00€
Brand: AJAX
Opis Naprava obvešča o aktiviranju detektorja z zvočnim alarmom in LED signalizacijo. Raven zvoka in dolžina alarma se nastavita v mobilni aplikaciji. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Za dom Za pisarno Za trg..
170.80€
Brez DDV:140.00€
Prikazujem 1 od 9 do 9 (1 strani)