Menu
Your Cart

** Brezplačna poštnina pri nakupu nad 199,99€ **

Hub2 4G centralna enota, AJAX

Hub2 4G centralna enota, AJAX
Hub2 4G centralna enota, AJAX
Opis Hub 2 upravlja vse naprave Ajax, ki so povezane v sistem, da uporabnike opozori na odprta vrata, razbita okna, grožnje požara in poplave. Če vlom..
474.58€
Brez DDV: 389.00€
  • Zaloga: Na zalogi
  • Model: AJAX HUB2 4G WH

Opis

Hub 2 upravlja vse naprave Ajax, ki so povezane v sistem, da uporabnike opozori na odprta vrata, razbita okna, grožnje požara in poplave. Če vlomilci vlomijo v vaš objekt, bo Hub 2 obvestil nadzorno postajo 1 in poslal fotografije iz detektorjev MotionCam.

Preverjanje alarmne fotografije, v 9 sekundah Hub 2 deluje z detektorji gibanja MotionCam in MotionCam Outdoor. Ko se detektorji sprožijo, posnamejo niz fotografij. Pomaga pri oceni stanja v objektu. Vizualno preverjanje vam pomaga takoj oceniti situacijo in vas razbremeni. Njegova zanesljivost in stabilnost zagotavlja pravočasno posredovanje alarma varnostnemu podjetju in uporabnikom.

Hub 2 je takoj pripravljen za uporabo. Vsi komunikacijski moduli, napajalnik in rezervna baterija so že nameščeni. Za začetek nastavitve sistema morate napravo priključiti na napajanje in internet, vstaviti SIM kartice in skenirati QR kodo prek aplikacije. Z montažno ploščo SmartBracket med namestitvijo ni treba razstaviti ohišja naprave.Vse sistemske nastavitve so vedno na voljo v aplikacijah Ajax. Ne glede na to kje ste.

Enostavna nadgradnja varnostnega sistema, za poenostavitev posodabljanja vozlišč v objektih smo zagotovili možnost samodejnega prenosa podatkov med njimi. Funkcija uvoza vam omogoča prenos nastavitev, povezanih naprav, skupin, scenarijev in uporabnikov iz starega vozlišča v središče 2. V manj kot 15 minutah.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro