Menu
Your Cart

** Brezplačna poštnina pri nakupu nad 199,99€ **

Brezžični detektorji

Brand: AJAX
Potrebujete brezični alarmni sistem? Morda večjo varnost brez gradbenih posegov? Izberite alarmni sistem AJAXOsnovni brezžični alarmni set proizvajalca AJAX vsebuje vse, kar potrebujete za nadzor vašega stanovanja. AJAX alarmni sistem v kompletu B1 je sestavljen iz brezžičnih alarmnih naprav AJAX. C..
375.00€
Brez DDV:307.38€
Brand: AJAX
Opis Brezžični detektor za vrata in okna, ki opozori na prve znake vdora v prostor. Namesti se tudi na strešna okna, ki jih lahko pustimo odprta, ko zapustimo hišo. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Prednost ..
75.64€
Brez DDV:62.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični požarni detektor s temperaturnim senzorjem, ki nadzoruje varnost v sobi 24 ur na dan in takoj obvesti o dimu in hitremu porastu temperature. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Naprava zazna dim ..
86.62€
Brez DDV:71.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični požarni detektor s senzorji temperature in ogljikovega monoksida, ki spremlja varnost v prostoru 24 ur na dan in takoj obvesti o nevarnih ravneh CO, dimu in visokih temperaturah. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalo..
152.50€
Brez DDV:125.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični detektor poplav zazna prve znake puščanja v milisekundah. Namesti se brez uporabe orodij. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Naprava zazna prve znake poplavljanja takoj, ko voda pride na enega o..
68.32€
Brez DDV:56.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični zunanji detektor gibanja s kamero z inteligentno zaščito pred lažnimi alarmi. Naprava deluje pri nizkih temperaturah in je zaščitena pred prahom in škropljenjem. Brezžični zunanji 2x PIR detektor z vgrajeno kamero in z antimasking funkcijo ter z zaščito z algoritmom proti lažnemu prož..
389.18€
Brez DDV:319.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični detektor gibanja s kamero za verifikacijo alarmov. Animirana serija fotografij sledi takojšnjemu alarmu gibanja za natančno oceno razmer. Fotografijo prenese v manj kot 9 sekundah Detektor fotografira izključno, ko se sproži alarm Detektor Ajax MotionCamera za delovanje potrebuje cen..
193.98€
Brez DDV:159.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični PIR detektor gibanja, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora v dom ali pisarno. Detektor je pritrjen na steno pred vrati, okni in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov ..
84.18€
Brez DDV:69.00€
Brand: AJAX
Opis Strehica za zunanji senzor Ajax MotionProtect Outdoor Hood ščiti zunanje senzorje pred vremenskimi vplivi. Priporočamo jo, če je senzor nameščen na odprtem, tako da ob dežju nanj pada voda neposredno. Curki vode lahko sprožijo lažni alarm...
193.98€
Brez DDV:159.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični zunanji detektor gibanja z inteligentno zaščito pred lažnimi alarmi. Naprava deluje pri nizkih temperaturah in je zaščitena pred prahom in škropljenjem. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkrivanje motenj in šifriranje komunikacijskih kanalov Opozorilni alarm Inteli..
193.98€
Brez DDV:159.00€
Brand: AJAX
Opis Brezžični detektor gibanja z mikrovalovnim senzorjem, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora doma ali v pisarni. Zasnovan je za sobe s klimatskimi napravami, kamini in kjer obstaja verjetnost utripanja svetlobe, bleščanja in odsevov. Preverjanje pristnosti, da se prepreči ponarejanje Odkriva..
120.78€
Brez DDV:99.00€
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)