Menu
Your Cart

** Brezplačna poštnina pri nakupu nad 199,99€ **

IP Krmiljenje

V današnjem času je zanesljivost delovanja sistemov ključ do uspeha. Zato vse več sistemov potrebuje zanesljive senzorje za nadzor delovanja.

Nadzor in varčevanje v IT industriji

Nepogrešljive naprave za profesionalni nadzor temperature, vlage,… za celotno procesno industrijo, farmacijo, serverske sobe, skladišča,… Ko je zanesljivost in natančnost ključ za stabilno delovanje celovitih sistemov, je pravilna izbira HW GROUP.

V današnjem času je zanesljivost delovanja sistemov ključ do uspeha. Zato vse več sistemov potrebuje zanesljive senzorje za nadzor delovanja. IT infrastruktura, procesna industrija, farmacija in druge panoge imajo lahko veliko škodo ob nedelovanju naprav in ob morebitnem ne dovolj hitrem odpravljanju napak. Škode so lahko pogubne za cela podjetja in takšne zadeve preprečujejo LAN in GSM senzorji novih generacij. LAN in GSM senzorji so najzanesljivejši in se uporabljajo za naslednje aplikacije: nadzor strežniških sob, nadzor na klimatskimi napravami (delovanje, padec temperature ali napajanja), preverjanje vlage, uhajanja vode, nafte, plina, pritisk,… Senzorje lahko povežemo v SCADO ali samostojno javljajo alarm ter po potrebi z digitalnimi ali relejskimi izhodi zaženejo sceno, ki bo zaščitila sistem ali napravo.

Potrebujete nasvet ali rešitev? Naši strokovnjaki vam bodo pomagali.

Primer rešitve si lahko ogledate spodaj: