Menu
Your Cart

** Brezplačna poštnina pri nakupu nad 199,99€ **

Zanesljiv in učinkovit video nadzor za vašo varnost.

Kot vodilno podjetje za video nadzor vam svetujemo primerne rešitve glede na vaše potrebe in različne cenovne okvirje. Večja kvaliteta in zmogljivost zahteva višjo ceno, vendar s proizvajalci, katere zastopamo, zagotavljamo optimalno izbiro za vsak žep.

Izberite si rešitev, si oglejte naš celotno ponudbo izdelkov ali nam pišite za svetovanje.

Kaj je IP kamera?

“Internet protokol” kamera ali krajše IP kamera, je vrsta video kamere novih generacij, namenjena za video nadzor vašega doma, nepremičnin ter vseh vrst gospodarskih objektov z okolico.
Z razliko od analognih kamer, se IP kamere povezujejo v mrežo preko internetne povezave (Internet protokol).


Ali bo IP kamera delovala brez internetne povezave?

IP kamere lahko delujejo tudi brez internetne povezave. V tem primeru se podatki vašega video nadzora beležijo na snemalno napravo, posnetke pa pregledujete zgolj preko zaslona in računalniške miške, ki je priklopljena v snemalnik (NVR).

Kaj je WiFi kamera?

Brezžična kamera ali WiFi kamera prenaša video zapise preko lokalnega WiFi omrežja. Dandanes takšne kamere prenašajo video v visokih resolucijah (HD). Omenimo še, da je za učinkovito delovanje nujno potrebna dobra brezžična povezava, saj v nasprotnem primeru kamera ne more posredovati podatkov, ko pride do zaznave gibanja.

Kaj je Bullet kamere?

Bullet kamere so dobile ime po svoji podolgovati valjasti obliki, ki spominja na naboj (angleško bullet).

Specifičen videz je zelo prepoznaven, opazen in z njim odvrača morebitne tatove.  Ker pa se jih lažje opazi, so tudi bolj nagnjene k vandalizmu kot kupolaste kamere.

Bullet kamere se enostavno namestijo na steno ali strop, v zaprtih prostorih in zunanjih površinah. Na vrhu kamere je majhna strešica ali pokrov, ki jo zaščiti pred vremenskimi vplivi ter ​​zmanjša bleščanje, zaradi česar so idealni za zunanjo uporabo.

Kaj je Dome kamera?

Kupolaste kamere imajo edinstveno obliko kupole, kar jim omogoča večjo diskretnost in so manj vpadljive od Bullet modelov.

Kupolaste kamere, ki jih pogosto imenujemo stropne kamere, se običajno uporabljajo v zaprtih prostorih, vendar se lahko uporabljajo tudi zunaj.

Kupolaste kamere imajo ponavadi širši kot gledanja. Poleg tega so bolj odporne na posege in vandalizem v primerjavi z Bullet kamerami.

Kaj je PTZ kamera?

PTZ ali Pan-Tilt-Zoom kamere, so kamere katere imajo možnost gledanja v skoraj katero koli smer ter lahko približajo želeno sliko.

Te kamere imajo običajno možnost vrtenja za  355°,  ter nagiba za 90°.  Pomembna značilnost PTZ kamer, je možnost programiranja v naprej določene pozicije, na katero se kamera samodejno postavi, če to želimo . To pomeni, da lahko kamero ročno programiramo tako, da samodejno kroži med pomembnimi območji od enega do drugega, vključno s približanjem (zoom).

Nekateri modeli imajo celo že programirane pred-nastavljene oglede, ki se bodo nenehno premikali od lokacije do lokacije za največjo pokritost.

GV-FER5701

Kaj je Snemalnik?

Snemalnik ali rekorder je samostojna enota, katere name je zajem in shranjevanje video posnetkov. Delimo jih na NVR in DVR