Menu
Your Cart

** Brezplačna poštnina pri nakupu nad 199,99€ **

Audio kompleti

AUDIO Kit 2 je eno stanovanjski domofonski sistem proizvajalca Comelit. Je zelo enostaven zamontažo z dvema žicama. Ponaša se z inovativno in eksluzivno obliko, ki jo še posebej odlikujejomodra LED osvetlitev, veliki napisi in kvaliteten zvok. Možno je enostavno dodajanje telefonov inmontaža elegant..
145.00€
Brez DDV:118.85€
AUDIO Kit 5 je eno stanovanjski domofonski sistem proizvajalca Comelit. Je zelo enostaven zamontažo. Ponaša se z inovativno in eksluzivno obliko, ki jo še posebej odlikujejo modra LEDosvetlitev, veliki napisi in kvaliteten zvok. Možno je enostavno dodajanje telefonov in montažaelegantnih namiznih no..
67.58€
Brez DDV:55.39€
AUDIO Kit 5 je dvostanovanjski domofonski sistem proizvajalca Comelit. Je zelo enostaven zamontažo s petimi žicami. Ponaša se z inovativno in eksluzivno obliko, ki jo še posebej odlikujejomodra LED osvetlitev, veliki napisi in kvaliteten zvok. Možno je enostavno dodajanje telefonov inmontaža elegant..
93.62€
Brez DDV:76.74€
AUDIO Kit 5 je štiri-stanovanjski domofonski sistem proizvajalca Comelit. Je zelo enostaven zamontažo s petimi žicami. Ponaša se z inovativno in eksluzivno obliko, ki jo še posebej odlikujejomodra LED osvetlitev, veliki napisi in kvaliteten zvok. Možno je enostavno dodajanje telefonov inmontaža eleg..
209.78€
Brez DDV:171.95€
AUDIO Kit 5 je tri-stanovanjski domofonski sistem proizvajalca Comelit. Je zelo enostaven zamontažo s petimi žicami. Ponaša se z inovativno in eksluzivno obliko, ki jo še posebej odlikujejomodra LED osvetlitev, veliki napisi in kvaliteten zvok. Možno je enostavno dodajanje telefonov inmontaža elegan..
188.82€
Brez DDV:154.77€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)