Video domofonija – Comelit: Napredni domofoni z vgrajeno razpoznavo obraza

Predstavljamo vam enodružinski Video domofon z monitorjem MINI, ki omogoča povezavo na pametni telefon s pomočjo aplikacije Comelit APPDomofonija vam danes lahko omogoča veliko več kot glasovno javljanje ob zvonjenju pred vrati, saj je tehnologija dodobra spremenila tudi naše navade. Danes lahko vidite kdo vam zvoni kjerkoli na svetu. Prav tako vam omogoča odpiranje vrat na daljavo in nadzor nad vhodom kadarkoli. Prednost zmogljivejših sistemov je tudi to, da vam lahko omogoča odpiranje osebnega prehoda in drsnih vrat. Navadno domofoni omogočajo le odpiranja enojnih vrat.

Enodružinski set, ki vam ga predstavljamo vam omogoča popolni nadzor nad dogajanjem doma. A gremo najprej od začetka. Domofonski komplet je sestavljen iz Video domofonske zunanje enotenapajalnika in Wifi Monitorja.

Komplet vam tako omogoča, da ob zunanjem klicu vidite gosta na notranji domofonski enoti, imenovani monitor in na svojem mobilnem telefonu. Nato se sami odločite ali boste klic sprejeli ali ne. Prav tako lahko na notranji enoti – monitorju prikličete sliko iz zunanje enote in pogledate kaj se zunaj pred ograjo dogaja.

Na spodnji povezavi si lahko ogledate navodilo za inštalacijo WiFi monitorja MINI:

Da vam olajšamo pripravo in montažo sistema vam dodajamo še shemo vezave za video domofonski enodružinski set:

Domofon omogoča prav tako razpoznavo obrazov ter ga je možno povezati z Google Home in Amazon Alexo. To pomeni, da bodo shranjene osebe lahko vstopile brez nepotrebnega ključa ali vašega posredovanja. Funkcija je posebej priljubljena ob kratkih sprehodih ali teku, saj ni potrebno imeti ključev s seboj.

Vrhunska italijanska kvaliteta z odličnim Comelit dizajnom. Kit komplet je sestavljen za enodružinsko hišo in je sestavljen iz naslednjih enot: zunanja enota, WiFi monitor, ki omogoča klic na telefon in napajalnik. Aplikacija Comelit ViP omogoča, da ste dosegljivi kjerkoli na svetu.

COMELIT VIDEO DOMONSKI KOMPLET VSEBUJE:

1x CL-4893 zunanja avdio-video enota QUADRA z enim gumbom, za nadometno montažo,

1x napajalnik za zunanjo enoto in notranjo enoto,

1x notranja enota CL-6741W.

Aplikacija Comelit VIP za iOS in Android, omogoča upravljanje vašega domofona preko pametnega mobilnega telefona.

Sistem vsebuje napredno tehnologijo za razpoznavo obrazov.

Za več informacij o sistemu nam lahko pišete na prodaja@kamere.si ali pa obiščete spletno trgovino: www.kamere.si.